Not known Factual Statements About verificare istoric auto

Amintiti-va: inainte de a introduce seria de sasiu, verificati-o de doua ori cu fotografia placutei de identificare sau a documentului.

QR în partea de sus a raportului, este facilitată vizualizarea raportului online și extinderea gamei de informații cu vehicul având istoric raportat

informatii despe componente - daca mulajele, barele de protectie, oglinzile si manerele au aceeasi culoare cu cea a caroseriei sau nu

Este o soluție inovatoare și pioner pentru piața auto, introdusă pentru prima dată de autoDNA O persoană potențial interesată de mașină poate scana codul QR din anunțul de vânzare, precum și immediate de pe vehiculul pe treatment a fost plasat un astfel de cod QR. Această funcție modern-dayă își propune să susțină piața auto cleară și să ridice nivelul acesteia la cel de clasă mondială. Parerile clientilor in legatura cu raportul

Pe baza acestora, puteți selecta raportul care vă interesează și chiar puteți verifica țara de origine a vehiculului. Din metodele de plată disponibile, alegeți cea mai convenabilă. Plătiți și după câteva minute veți primi o notificare prin e-mail despre Raportul generat de istoricul vehiculului.

Alege si comanda un raport detaliat creat de algoritmii de decodare a seriei de sasiu. Decodorul de sasiu pe treatment l-am creat va prezenta un raport constand in sectiuni usor de citit si inteles, cu informatii furnizate de seria de sasiu.

Dupa ce ti-ai achizitionat masina, nu uita sa o echipezi cu cele mai bune anvelope de iarna sau cu cele mai bune cauciucuri de vara, in functie de sezon.

Ne desfasuram activitatea inca din 2010; avem ani de experienta care ne-au invatat ce informatii sunt importante pentru cumparatorii de masini rulate.

4. VinAudit – Aceasta aplicatie se adreseaza in Unique pietei din Statele Unite si iti ofera un raport detaliat despre istoricul unui vehicul pe baza numarului de identificare al acestuia (VIN). Poti afla informatii despre accidente, rechemari si multe altele.

Indiferent daca esti posesorul unei masini sau intentionezi sa achizitionezi una, verificarea istoricului auto este esentiala pentru a lua decizii informate si sigure.

Tot ce trebuie sa faci este sa introduci numarul de inmatriculare al masinii si aplicatia iti va furniza toate informatiile din baza de day.

Modificarea kilometrajului este o practica comuna in multe tari, nu doar in Romania. In Germania se estimeaza ca thirty% din masinile rulate au kilometrajul dat inapoi. Nu avem astfel de day disponibile in Romania , dar practica poate fi si mai frecventa decat in Germania. Nu e greu de explicat de ce atat de multe masini sunt vandute in acest mod; cu cat mai multi kilometri are, cu atat este mai mic pretul si masina se vinde mult mai greu. De fapt, in cazul anumitor masini importate, kilometrajul poate fi dat inapoi de doua ori: prima mai multe informatii information in strainatate, apoi, din nou, in Romania. autoDNA aduna informatii despre kilometrajsi daca acestea sunt dispnibile, sunt adaugate in raport.

Datele din rapoartele autoDNA provin din peste twenty de țări europene, precum și din SUA sau Canada, de la peste fifty.000 de instituții diferite care furnizează servicii în sectorul auto. Serviciul autoDNA este disponibil 24/seven din orice loc din lume, prin Laptop or computer, pillă și smartphone. Singurul lucru de care aveți nevoie să verificați istoricul vehiculului este seria de șasiu/numărul VIN. RAR ( Registrul Auto Român ) Prin serviciul on line RAR se poate verifica istoricul vehiculului ( condiția fiind ca mașina să fi trecut cel puțin o dată pe la RAR), prin accesarea Web-site-ului oficial al Registrului Auto Român , serviciul de verificare istoric vehicul . Datele make sunt: activitățile derulate la RAR și numărul de kilometri înregistrați în bordul mașinii ( kilometri regăsiți în baza de date a RAR sau a stațiilor ITP autorizate ), existența / valabilitatea cărții de identitate a vehiculului si câteva day tehnice.

Cu ajutorul raportului Inspector Auto, vei avea acces la toate detaliile importante, precum info ultimei revizii, kilometrajul la treatment s-au efectuat reviziile si informatii despre orice interventii mecanice sau operatiuni de assistance.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *